lauantai 24. huhtikuuta 2010

Miltä näyttää vanhan talon perusta

Torstaina imuriauto seisoi kuin norsu pihallani ja imi kärsällään kaiken pois.
Aika vaikuttavan näköistä touhua varmaan. Sääli etten ollut paikalla. 


Olohuoneeni näyttää nyt tällaiselta. Ja taitaa pitää paikkansa että piha on kalliopohjainen.Takakammari, josta tulee makuuhuone jonain päiävänä näyttää myös aika vaikuttavalta. Tuuletuskanavan aukko näkyy nyt hyvin.Tulenko todella kuukauden päästä kokkaamaan täällä?Sen pituinen se tänään lauantai-aamuna. Kaunis ilma pääkaupungissa. Tiedossa nyt aamukahvit, sauvakävely, Tattarisuon kirppishalli ja illalla ystävättären 40- vuotisjuhlat. Olenko todella 14 vuotta häntä vanhempi! Huomenna isän, äidin ja isosiskon kanssa Snappertunaan inventoimaan vanhempien "uuden" kesäpaikan kaikkia romuja. Sitten siellä alkaa valtava siivousurakka. Mutta se talo on rakennettu 60-luvulla . Erittäin hyvin suuunniteltu ja rakennettu talo. Tampereen yliopiston arkkitehtiprofessorin itselleen rakentama erilainen kaunis, silloin moderna, tasakattoinen  talo meren sisäpoukaman rannalla.

2 kommenttia:

 1. "Kalliolla, kukkulalle rakennan minä taloni...". On jämäkän näköistä kalliota talosi alla - turvallista asua.
  Ehkä ne sinun ammattitaitoiset rakentajasi ovat myös ripeitä käänteissään.
  Leviääkö teillä suvussa nyt tämä uusien kesäpaikkojen hankinta! Sinulla riittää sitten touhua monella rintamalla. Se on oikein palkitsevaa puuhaa, kun näkee nopeasti kätensä jäljen ja illalla nukuttaa makeasti.

  VastaaPoista
 2. Se vanhempien kesäpaikka on ostettu 20 vuotta sitten siten että myyjillä oli hallintaoikeus niin kauan kun elävät. Osoittautuivat vaan aika pitkäikäisiksi. Eli paska kauppa koska isä on jo 78 ja huonossa kunnossa ja äiti 77. Myyjistä toinen enää jäljellä ja 94 vuotta eikä enää jaksa hoitaa..Talo täynnä 50-60 luvun suomalaista ja tanskalaista designia. Ihan minun taivaani. 9.5 menään sinne irtolavaa täyttämään isommalla porukalla.
  Ihana kun its epääsen sitten jo ehkä seuraavana tai sitä seuraavana viikonloppuna omaan paikkaani.

  VastaaPoista