maanantai 19. huhtikuuta 2010

Museovirasto ei ymmärtänyt taloni arvoa


Budjettivaje jo nyt!


Ei pennin hyrrää tullut Museovirastolta. Ja huutokaupassa ollut esine ei mennyt kaupaksi. On 7000 euron vaje budjetissa. Se oli tämän päivän marina. Hehe..

Mutta hyvääkin kuului.Löysin postilaatikkopuuulieden.


Ympäri maailmaa kun on näitä ihania ystäviä sattunut kohdalle niin nyt nappasi erehdyksessä. Ihailin Ruotsissa asuvan kaverini puuliettä ja hän sanoi että tietää vielä paremman jonka voisi järkätä halvalla minulle.

Olen siis löytänyt ihana puuulieden. Tämä aarre löyty Pohjois-Ruotsista. On kuulemma hienossa kunnossa ja sain sen melkein ilmaiseksi ja peräti Suomeen kuljetettuna. Koska nyt kaveri päättikin tulla kylään ensi kesänä ja ajaa Haaparannan kautta läpi Suomen ja poiketa Kouvolan kautta Helsinkiin. Kaveri sai lomansa ajaksi asuntoni lainaksi Hesasta. Minä saan lieden.


Nyt on tietysti aivan väärä ajankohta ostaa näitä. Mutta jos puuulieden luukun päällä lukee Breven ( kirjeet) niin onhan se pakko ostaa.

God natt.

1 kommentti:

  1. Puuliesi on kaunis. Ja saat sen kotiin kannettuna - upea juttu. Kannattaa ostaa siinä järjestyksessä, kun törmää kiinostaviin. Mahtuu varmasti odottamaan ulkorakennukseen kunnes on sen paikalleen asentamisen aika.

    Ehkä saat tavarastasi paremman hinnan jossakin toisessa huutokaupassa!

    VastaaPoista