torstai 22. huhtikuuta 2010

Sarjani "Hyvät uutiset" jatkuu

Pääsen sisään ehkä jo toukokuussa

Olin varautunut siihen että vasta juhannuksena voisin yöpyä talossa. Perinnerakentajani Kaitsu on sitä mieltä että pääsen luultavasti jo puolessa välissä toukokuuta yöpymään taloon. Ihana juttu. Vaikka menisi kuun vaihteeseen niin tämä on ainakin 3- 6 viikkoa odotettua  aikaisemmin. Tämänhän jouhtuu siitä ettei betonilaattaa valeta. Se olisi tarvinnut kuivumisaikaa 1 viikko / cm. Ja suunnitteillahan oli 6 cm:n laatta.
Toinen kiva uutinen oli ihana poikani tarjous vähän auttaa blogini kuvien asettelussa. Kuvat kun hyppivät minne tahtovat. Dear son, huomasin juuri että minulla oli se vanha blogger-versio aktivoituna. Ei uusinta versiota. Katsotaan onko jälki nyt parempi.

Tänään olin shoppailemassa

Vaikka on shoppailukielto. Unohdin sen onneksi.  Mutta kun en voi vastustaa Matinkylän kierrätyskeskusta eikä Niittykummun ja Lähderannan Fidaa. Mukaan tarttui sitä sun tätä. OBH Nordican  sähkökäyttöinen 5 -kerroksinen vihannes/sienikuivuri. Käyttämätön, 10 e. Kilta valkoinen teekannu 7,50 e, Kilta vihreä pyöreä reunallinen uunivuoka 3,5 e.

Superlöytö
Tanskalainen messinkinen / opaalis Petronella - polttoöljylamppu  ja se maksoi ainostaan 30 e. Eilen juuri ihastelin sitä erään suunnitttelijan presentaatiossa ja illalla törmäsin siihen netissä JA tänään sitten kierrätyskeskuksessa. Ihmeellistä!
 

Ja löytöjen löytö
Olen nuoresta asti, ennen kuin edes tiesin Arabiasta mitään, ihaillut häntä. Kävi vuosia jo sitten ilmi että olen pienenä käynyt hänen studiossa Kauniasissa, isoäitini vei minut sinne. Se oli unohtumaton kokemus. Muistan edelleen miltä siellä näytti. Omistan ennestäään 2 hänen työtään. Olen saanut ne syntymäpäivälahjoiksi vanhemmilta. Molemmat esineet olivat heidän häälahjoja vuodelta 1953. Yritön aina muistuttaa äidille, ettei minulle saisi ostaa uutta, joku vanha esine käy hyvin.
Nyt löysin 3 kpl aivan virheetöntä jumalattoman kaunista Marita Lybeckin keraamiikka vatia a 3,5 e /kpl. Kaunis vihreä lasite ei toistu vanhalla kamerallani.Sekä apua, taas 5 lasia, 1 tosi vanha paksu, käsinpuristettu Frankin Kartio-lasi, jonka pohjassa hiottu punttelin jälki,  2 e. Ja 5 jumalallista hiottua lasia a  euron per tsibale.

Nyt siivoamaan.

1 kommentti:

  1. Olipas ihania uutisia1 Voit viettää viikonloppuja talollasi toukokuussa, joka on lähes ihanin kuukausista, kun maasta lykkää vihreää ja mahla virtaa vahvana.
    Shoppailukieltoa voi kiertää käymällä kirpputoreilla, koska niissä säästää valtavia summia. Ajattele, miten paljon säästit noissa ostoksissasi.
    Muuten, käyn itsekin täsmälleen noilla samoilla kirppiksillä säännöllisesti.

    VastaaPoista