torstai 6. lokakuuta 2011

Nyt lompakko kiinni

Posti toi kalliita yllätyksiä tällä viikolla. Sähkömiehen 2 laskua , sähkölasku puolen vuoden toteutuneestä käytöstä ja arvio vuodeksi eteenpäin, kuljetusmaksulasku  kun nettishoppailin vanhoja tavaroita Ruotsista ja kaiken päälle sain parkkisakon eilen. Pitikö tulla samalla viikolla.  Ja kaikki aivan itse aiheutettu. Ei voi syyttää kuin itseään. Ja sitten iloisesti eteenpäin seuraavaan lompakontyhjennysprojektiin.Nyt tosi edulliseen.

                         Löytöjä kotimaan kamaralla


 
Löytöjäkin pystyy edelleen tekemään Suomen Savitaipaleella.Pöytä on 160 x 80 cm eikä maksanut satastakaan.

Nuoruudessani joskus 70-luvun loplla tai 80-luvun alussa ostin Antti Nurmesniemen ihanan isoimman punaisen  valurautapadan Stockalta alennusmyynnin alennusmyynnistä. Ja sitten se ei mahtunutkaan uuniin. Möin sen jossain vaiheessa. Nyt löysin samanlaisen Savitaipaleelta. Tuote melkein kujin uusi ja melkein  virheetön.  30 euroa.Yeah. Käytettiin jo ekan kerran viime viikolla kun tein lammaspataa kuudelle.Kävin viime lauantaina myös sienimetsässä ja löysin ihan vähän suppiksia. Mutta löysin ihanan satumetsän jollaisia on ihan joka nurkassa täällä.

Tällainen lyhykäinen nyt tänään.

4 kommenttia:

 1. Moikka!
  Minullakin on ollut samanlainen valurautapata, en muista mitäs sille kävi...
  Pöytä on aivan upea! Ja paikkometsä aivan upean näköinen!
  Nyt pidät sit nyörit tiukasti kiinni ;)
  terkkuja Kristina

  VastaaPoista
 2. Olikos Savitaipaleella joku kirppis vai netinkö kautta? t. paikkakuntalainen

  VastaaPoista
 3. Pöytä sopii upeasti taloosi!
  Kyllikillä on ihan samanlainen rautapata. Se on meidän museotalon keittiössä.
  Tuon näköisessä metsässä etsii sieniä mielellään vaikkei niin paljon löytyisikään.

  VastaaPoista
 4. Anonyymille: Saivataipalelta löysin kolme kirppistä: yksi taisi olla seurakunna, toinen oli kierrätyspiste ja kolmas oli jonkun M-marketin vierellä; purkukuntoisessa talossa. Se oli muistaakseni auki ainoastaan pe -la 11- 14.00 . Ja meni lokakuussa kiinni kai toistaiseksi.
  Kris: kiinni pysyy, sen lupaan. Juuri laitoin maksut pankkiin . Tuskaa..
  Irene: pöytä on aivan ihana. Nyt aurinko paistaa je menemme Maxin kanssa tekemän puutöitä. Sitten otan Napoleonin mukaan sienimetsään.Koulutan hänet suppiskoirkais, jos onnistuu.

  VastaaPoista