maanantai 23. toukokuuta 2011

Well , that was it!

Siinä se on ja melkein valmis. Vielä pitäisi saada  vähän savista maata ja vähän lisää hiekkaa ympärille koska kaivo sijaitsee rinteessä. ettei vaan sateiset pintavedet mene kaivoon.


Viikonlopuksi sain siivous ja muuttoapua ihanalta kummityttäreltäni Nadialta. 16 v . ja niin ahkera. Lauantaina siivosimme kello yhdeksästö puoli seitsemään. Ja alussa kaikki tuntui aika toivottamalta.


Jokaisen huoneen lattian hän ensin lakaisi ja sitten imuroi. Sitten meikäläinen perään ja lattiat pestiin kahdesti.
 Mutta tulihan se vaihe kun saatoimme ruveta kantamaan tavarat sisään. Ja Nadia järjesteli paikkoja. Unohdin vaan ottaa kuvia koska meillä oli niin kivaa.

 Waltteri-naapurimme tuli kantamaan 3 painavinta huonekalua, joista ao. arkku oli yksi. Mutta en muistanut ottaa kuvia niistäkään.Sunnuntaina sain kuin sainkin Nadian keinuun lukemaan Economics -tenttiinsä. Kirja oli 750 sivuinen. Onneksi en ole enää lukiossa enkä käy IB-linjaa.Ja naapurin viime syksynä tuomat kukat kukkivat niin kauniisti.
God natt. Hyvää yötä.

1 kommentti:

  1. Titte, nyt on tullut niin paljon postauksia, että en ole perässä pysynyt. Ihan hengästyttävää tahtia ovat työt edenneet tontilla. Toukokuu on vuoden kiireisintä aikaa.
    Paljon olette ahkeroineet! Ensin miehet ja sitten naiset. Ihanan apulaisen sait sinne viikonlopuksi.
    Sisällä on siistiä ja kauniita esineitä. Ulkona kukat kukkivat. Kesä voi tulla!

    VastaaPoista