torstai 19. toukokuuta 2011

Ja sitten viimeinen rutistus viime tiistain töistä

Ihan loppusuoralla ollaan. Ojat on jo osittain täytetty. Ja taas opin lisää. Toisille tämä on ihan tyhmää tietoa mutta tiedän että osa lukijoista ei tiedä miksi se keltainen muovinauha lasketaan myös maahan.Se on varoitusnauha. Jos joskus kaivat pihallasi tai muualla ja törmäät tähän tiedät että olet lähellä sähköjohtoa/ kaapelia.  Kivaa on kun koko ajan oppii uusia asioita. Ja lopuksi kaikki urat/ojat tai mitä ne ovatkaan täytettiin.
 Herrat aloittivat kello 8 . Pepe lähti kello kolme ja Taisto noin neljän maissa. Todella tehokasta työtä. 

Samaan aikaan - talon sisällä.

Manuel oli ahkera. Kun työasennon näkee ymmärtää  hyvin miksi  keski-ikäinen ( anteeksi Jukka jos satut lukemaan)  sähkömies ottaa harjoittelijoita. 
Gruess gott, Manuel! Vielen dank. 

Tumma suorakulma seinällä on kohta missä entinen sähkötaulu oli.
 
  
Tässä se entinen on ..


Ja alla Manuel ja Jukka kytkevät piuhoja uuteen tauluun.


Viimeiset tunnit siivosin, siivosin ja siivosin. Raivasin kuistilta kaikki liian isot puupalat ja hirsipalat. Ensin niitä kannoin ulos kottikärryyyn, sitten mentiin liiteriin ja kannoin ne sisään.Mitä ihmettä näillä teen. Vanhoja hirsipaloja mutta aivan eri kokoisia. Ideoita otetaan vastaan. 

Vanhan talun alta otin talteen palasen tapettikerrostumia. Tumma tapetti on Sannan ( pinkopahvittajan) mukana 30-luvun tapetti. Klikkaamalla saat isomman kuvan ruutuusi.


  
Ja sen alla oli vielä 2 kerrosta. Päällisin on varmaan ollut hyvinkin kaunis joskus. Siinä on okraa ( ne pystybumerangit) lilan värisellä  pohjalla. Niiden ympäri vihreä, kulmissa avoin ,vinoneliö  vaalealla tapetinvärisellä pohjalla. Taustalla myös valkoiset suorat linjat .


Sen pituinen se. Huomenna takaisin siivoamaan. Mukana on kummityttöni Nadia joka, tyttö parka, ei tiedä mihin joutuu. Hän kertoi että haluaa järjestää tavaroita koska rakastaa sitä. Saapi nähdä. On aika paljon järjestettävää.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti