keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Norjan kansallispäivä vietettiin ojassa

Syttende maj on norjalaisten kansallispäivä ja se vietetään riehakkain menoin. Vähän niin kuin Leijonien voittokin. Odotin its ekosteata päivää mutta suhteen ylöspäin lienevät ainakin hetkellisesti kunnossa koska oli tosi hienot ilmat koko urakan aikana. 

Puuhello on käyttövalmis:


Kello kahdeksan tuli kaivinkoneenkuljettaja ja työnjohto.

 Aloitettiin renkaiden siirrolla. 1 rengas painaa 690 kg. 

Rengas matkalla loppusijoituspaikalle ja alla naapuri, jonka talo näkyy yläkuvassa, tulee tarkistamaan tätä touhua.Vettä tuli heti aika plajon ja hetken huolestutti  miten onnistutaan. Huoli oli turha koska yhtäkkiä kaivo olikin aivan kuiva. Se oli vasta huolestuttavaa.

 Kaivettiin ja kaivettiin ja pis tuli 2 vanhaa rengasta ja yllätykseksi sieltä löyty vielä kolmaskin joka oli ihan täynnä hiekkaa. 
Epäilin tässä vaiheessa että kolme rengasta ei riitäkkään. Ja hain mittanauhan. Vastaus oli ; ei riitä.Pakko saada neljäs rengas vielä.


Eka rengas lasketaan ja heti perään lasketaan Pepekin  kuoppaan.

Herra tiesi koko ajan tarkalleen mitä oli tekemässä.

On koko illan nyt ollut ongelmia netin kanssa joten on pakko lopettaa tähän. Olen jo kaksi kertaa tämänkin kirjoittanut.  Jatkoa seuraa ehkä huomenna. 

1 kommentti:

  1. No onpas teillä puuhailtu!
    Oli melkoinen urakka kun muutama vuosi sitten kaivettiin meidän kaivo. Onneksi vettä tulee, on hyvänmakuista ja riittää meille kaikille.
    Sinulla on AIVAN IHANA puuhella!

    VastaaPoista