sunnuntai 5. elokuuta 2012

Liiterin suoristaminen

Ensin pieni varoitus. Tämän jutun tekeminen kesti toista tuntia, koska koko ajan MacBook:ni tekee minulle kepposia.  En siis oikein nyt enää jaksa oikolukea. Ja kun näppäinten symbolit ovat jotenkin  eri paikoissa. Enkä osaa importoida kuvia kuin satunnaisesti. Onneksi tykkään uusista asioista. Kyllä tästäkin haasteesta selviän.


Olin kuullut etukäteen että klapikoneen hoitaja, joka lupautui siis myös korjaamaan liiterini, oli tarkka mies.
Liitern kattoharja oli aivan suora mutta liiteri oli silti vajonnut vinoon vasemmalle. Klapimies päätti että liiteri on suoristettava. 
Sinä aikana kun uimme ristituet asennettiin paikoilleen ja jäljellä on enää viimeisten puiden sisään kantaminen.
 30.7 oli enää näin vähän klapeja jäljellä. Kuva valehtelee aika lailla koska pinon takana on toinen iso pino. Jossain vaiheessa se oli tämän ( see below)  kokoinen. Toisaalta kannettiin klapituksen aikana koko ajan puita sisään joten todellista lähtötilannekuvaa ei ole. 
Tänään poika ja miniä rakensivat viimeiset tukilaudat liiteriin ja meikäläisen kantotyöt jatkuvat huomenna. 
Minimiurakkani päivää kohden on kaksi tuntia. Selkä on mahtavassa kunnossa. Niin myös vatsalihakset. Hauikset ovat kasvaneet. Nautin tästä työstä sen verran etten edes viitsinyt vaivata enää tänään jälkeläisiä. Hoidan tämän nyt loppuun itse. Serkkuni Pariisista kävi alkuviikolla ja hänen kanssa teimme myös vinon pinon ( siis todella vinon) saunan seinämään. Siitä nyt vaan harmillisesti ei ole kuvaa. Mutta juhlimme hänen kanssaan erään elämänvaiheen loppumista ja uuden alkamista aidolla samppanjalla. Kuvasta näkyy millä fiiliksellä mennään eteenpäin. Menetin työpaikkani koska pomolla oli niin heikko itsetunto. Häntä käy sääliksi.
5 kommenttia:

 1. hitsi te rehkitte mutta onneksi osaat myös rentoilla!

  VastaaPoista
 2. Titte, nyt on liiteri suorassa ja ehkä jo kaikki klapitkin sisällä!!
  Onpas rouvalla tosi rento olo. Taitaa olla muukin elämä mallillaan!!! Mukavia kesäpäiviä!

  VastaaPoista
 3. Det var inte länge jag var hos dig men det var trevligt och det sista fotot får mig verkligen att småle. Fortsätt så här det passar dig så bra! Kram Martine

  VastaaPoista
 4. Kvalitet fram kvantitet Martine, så är det ju. tusen ack att du kom.

  VastaaPoista
 5. litet roligt stavfel, skulle vara tusen tack, ej tusen ack!

  VastaaPoista