perjantai 19. lokakuuta 2012

SPA muutti sisätiloihin

Blogin ja Facebook- palautteen perusteella tämä on siis sahdin- tai kaljanteko-astia. ) kuva valitettavasti kadonnut)Jos joku tällaisen kaipaa voin hankkia. Todennäköisesti kohtuuhintaankin heti keväällä. Ja alla olevakin - jonkinlainen tupakkakone.


Liiterin oviaukko sai ovikarmin -vaikka se näkyykin ihmeellisen huonosti kuvassa. Kuvaajassahan ei ole vikaa. 

 Talvi lähestyy. Tuntuu kaikessa. Tuoksuu jo myöhäissyksyltä. Aika lailla viimeiset hanhet lähtivät pari päivää sitten. Aikaisemmin näin ison aurayrityksen. Hanhet ovat liikuttavan huonoja aurojen tekemisessä. Mieleeni tuli omat nuoruuden ryhmävoimisteluesitykset Norjassa Haugesundin stadionilla. Liityin voimistelujoukkueseen ainoastaan siitä syystä että pääsisi "ulkomaille" ilman vanhempia. Olin 14 v. Heti kun matka oli ohi, lopetin voimistelun. Kolmeksikymmeneksi vuodeksi.Mieleeni tulee kuvasta jostain syystä myös viime viikkoinen aerobic- tunti Kääpälän koulussa. Naurussa oli pitelemistä kun "aerobikkasin". En ole liikunnan taidolla hemmoteltu nainen.

                               
                               Hyvät unen lahjat
Elän elämässäni hienoata aikaa. Nukuin viime viikolla yhden yön peräti10 tuntia. Ensimmäinen kerta varmaan kymmeneen vuoteen. Aamulla tosiaan tuntui siltä kuin elintoiminnot olisivat jotenkin lakanneet tai ainakin hidastuneet. Nukun yleensä aika tarkasti 7,5 h. Nyt tänä syksynä kun pimeys tulee niin yöunetkin venyvät.  Ja hyvällä omatunnolla voin mennä nukkumaan milloin huvittaa. Nytkin kello on pian yksi yöllä. Eikä vielä  tarvitse nousta mihin tiettyyn aikaan. Tästä voin todella nyt  nauttia niin kauan kun se kestää. Olen aina ollut hyvä nukkuja. Paitsi nuorena kun kuljin unessa. 


         Kesäkalusteet siirtyivät talvisäilöön. 
Ensin kurkistus: ei kai siellä vaan ole kummituksia tai rottia tms.! Ei ikinä voi olla varma. Tänään kyydissäni kun oli kaksi kuollutta karitsaa; onneksi sentään paloiteltuna ja vakumpakkattuna.  
 Ja SPA:kin muutti sisätiloihin. Tässä tunnelmallisessa kuvassa on jotain haikeata ja kaunista. 
 
 1 kommentti:

  1. Kyllä sitä voi vähän voimistella jos ulkomaille pääsee...
    Sinähän liikut siellä Kääpälässä koko ajan. Tarvitseeko sitä vielä illalla lähteä aerobikkaamaan!

    Nuo molemmat kuvat ovat tunnelmallisia, missä kannetaan tavaroita sisätiloihin. Tuossa alemmassa on etualalla vielä nuo kauniit maksaruohot ja kehäkukat ja pensaiden paljaat oksat paljastavat syksyn tulleen.

    VastaaPoista