sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Pääsiäinen Peuhussa

Olen vähän toivonut että poika ja miniä olisivat tuleet tänne pääsiäiseksi mutta käyttöveden puute haittaa toisia enemmän kuin toisia. Ja nyt olenkin niin tyytyväinen että saan olla täällä yksin. Koristelin silti pääsiäistä varten. Vähän vaan. Tämän noidan ostin somistajaltamme noin 20 vuotta sitten, koska noita oli niin isoäitini näköinen. Siis karikatyyri isoäidiltäni, joka oli komea, hauska nainen. Puoleksi sveitsiläinen, puoleksi tanskalainen, syntynyt 1907. Hän päätyi kaukaiseen Suomeen ihmeellisellä tavalla 1920 luvulla. Joskus ehkä kerron siitä lisää koska hänen sukujuurensa ovat myös kiinnostavat.

Ulkona näyttää tältä:


Ja tältä:

Koska näkymät eivät ole kovin iloiset keräsin vähän väriä pöytään. Vasemmanpuoleinen hellyttävä  noita on tänä vuonna 30 v. täyttävän poikani tekemä kauan, kauan sitten.

Kuten huomaatte en ole mikään kauniiden asetelmien luoja.

Nyt tuli juuri isältäni niin mielenkiintoinen maili että on pakko lopettaa tämä päivitys tähän. Liittyy nyt hänen isänäitinsä ( oiekastaan pikkusiskon) elämään ,joka oli myös puoleksi tanskalainen. Kuten oli siis isän äidin äitikin. Siitä löytyy syy isoäitini Suomeen tulosta. Menipä monimutkaiseksi. Palaan ehkä asiaan joskus vielä.  

4 kommenttia:

  1. Titelle Hyvää Pääsiäistä!
    Hienoa, että saat vähän koristella ja levätäkin. Siellä olet niin paljon ahertanut.

    VastaaPoista