perjantai 23. joulukuuta 2011

Joulun alla kamerasta löytyneet viimeiset kuvat


Ehdin loppusiivouksen tehdä viime viikolla. Lattiat pesty, huonekalut paikoillaan. Osa tavaroista nätisti hyllyissä ja punainen liina pöydällä. Tuo jääkaappi lähtee talosta ensi keväänä. Silloin vien kotiini jääkaappi/pakastinkaappini, koska kotona oleva on niin huono. Peuhuun hankin tilalle sidebyside -ratkaisun; LG luultavasti. Odotan vaan nyt kärsivällisesti hyviä tarjouksia ja isken kun löydän sellaisen.

Ainoa joulukoriste joka ehti kranssin lisäksi perille jouluksi ovat pienet venäläiset puuhahmot ( kärpäsenpaskan kokoisina kuvassa  pullojen edessä). Ne ovat muutaman vuoden takainen mieluinen moskovalainen joululahja bonus/muovilapselta perheineen.

Se ostokielto
 Se nyt sitten taas vähän epäonnistui marraskuussa kun erehdyksessä ostin vanhan leivinpöydän timpuriltani. Mutta on se ihana. Hän muuten kunnostaa aina välillä mööpeleitä ja tulen laittamaan ensi vuonna pari kuvaa teille, jos joku olisi kiinnostunut ostamaan jotain hänellä on. Hinnat ovat enemmän kuin kohtulliset. Todella.


 Kaakelikin on valittu. Ihan tohkeissani olen. Ihanaa krakleerantunutta keramikkaa.Koska tulevat niin kaukaa saan ne vasta maalis/huhtikuussa. Hinta =kamala, onneksi tarvitsen alle 1,5 neliötä. Hmm, muistin juuri etten ole edes muistanut tilata niitä. Se  tehdään heti tämän kirjoituksen jälkeen.


Ja lopuksi kranssin uusi nauha. 
Tällä kuvalla toivotan kaikille lukijoilleni oikein hyvää joulua ja tuhannet kiitokset kannustavista viesteistä ja ihanasta palautteesta jonka olen saanut. Nauha on vaihdettu vähän siistimpään isosiskoni kehotuksesta.

2 kommenttia:

 1. Tuo ihana leivinpöytä tuo mieleeni mummolan leivinpöydän. Muistan, miten mummoni leipoi aina valtavat ankkastukit (= Pohjanmaalla kutsuvat pullapitkoja) ja leivät. Varsinainen tunnelmantuojaesine! Se sopii upeasti taloosi.
  Ihastuttavaa kaakelia olet valinnut. Onnitteluni, ettet alkanut säästämään tuossa kohtaa.Nimittäin siinä on iso työ vaihtaa kaakelit, kun haluaakin jotakin muuta.
  Huomasitko, että keittiön ikkunasta kurkistelee kuusi. Jos siihen pari palloa ripustaisi, saisit siitä joulukuusen.
  Rauhallista Joulua Peuhuun!

  VastaaPoista
 2. @irene. kiitos taas kommentista. Yritän ehtiä kellarin kautta aamulla hakemaan vähän palloja. Tai en taidakaan, koska kaikki palloni ovat lasipalloja, niitä en uskalla siihen roikuttaa. Mutta ensi vuonna. Ja sähkömies saa tehdä pistorasian tuolle puolelle taloa joskus. Taidan joulun jälkeen ostaa isoja valkoisia palloja alennusmyynnistä ensi vuodeksi. Voihan niitä heti sinne ripustaa.Joc lähetti terveisiä ja koukataan Jaakon ja kallen kautta huomenna aamulla.

  VastaaPoista