maanantai 29. elokuuta 2011

Sinulla näyttää olevan suosittu blogi- ilmoitus

Kiitos kaikille lukijoilleni siitä että jaksatte roikkua mukana ylä-ja alamäessä, myötä - ja vastoinkäymisissä. Bloggerin automaattitilastoijat ovat  myös huomanneet että  sivullani on ahkerasti käyty ja ehdottavat sitkeästi että minun pitäisi yrittää ansaita rahaa hyväksymällä mainoksia. Ja pyh!! Siihen en lähde. 

Nautitaan vielä ihanasta tuvastani rapuillallisten kynnyksellä.


Ja seuraavana päivänä otettiin valoisampi kuva paremmalla kameralla kuin omani. Kaikki räsymatothan löytyivät talosta ja rullassa on myös aivana käyttämättömiä. Jos edellinen omistaja lukee tämän  - olet tervetullut tutustumaan. Laita maili tulemaan ja sovitaan ajankohdasta.Poika on asettunut taloon väliaikaisesti, koska hänen kodissaan on putkiremppa. Ja tytär on juuri nyt siellä käymässä ja meikäläinen istuu Hesassa runoilemassa ja ulkona sataa kaatamalla ja ukkonenkin jyrisee. 

Ihanan loman jälkeen työt ovat alkaneet. Mahdollisuuksia olisi töiden osalta tehdä etätyötä, mutta siitä ei tule mitään ellen voi olla siellä yksin. Kivaa on joka tapauksessa että jälkeläiset tykkäävät Peuhusta.

Sähkömies on käynyt ja raportoi että kattolamput ovat melkein kaikki katossa.  Melkein kaikki ainoastaan siitä syystä koska sotkin taas sanat juottaa ja hitsata. Olin pyytänyt että sähkäri ottaa mukaansa juottotarvikkeet. Murtunutta vartta olisi pitänyt hitsata joten lamppu on nyt korjattavana. Tämä oli nyt sekä kieli -että osaamisongelma.  

Muistin juuri hauskan yksityskohdan  Kuusankoskelta, josta olen löytänyt mielenkiintoisen kirppiksen. Matkalla sinne löytyi tällainen hauska kyltti joka vei ajatukset Harry Potter-kirjoihin ja Gryffindor House:iin.


Loppukevennykseksi minulle ei niin imarteleva kuvasarja  mutta tilanteena ihan hauska juttu. Selkäni vaati aina välillä vähän venytysliiikkeitä ja eräänä iltana kävi näin kun venytin lattialla:

Poikani sattui seisomaan kameran vierellä ja sai napatuksi hauskat kuvat koirastaan Ameliesta, joka on aika tuskallisen seurankipeä välillä. 

2 kommenttia:

  1. Tunnelmalliset rapujuhlat!
    Koirat haluaa aina jostakin syystä osallistua tuohon kaivattuun jumppa-/venyttelyhetkeen. Muistan kuinka hankalaa oli jumpata kotona koiramme Viivin läsnäollessa.

    VastaaPoista
  2. Ljuvliga bilder av "gamla sidan"!

    VastaaPoista