tiistai 18. toukokuuta 2010

Kevät toi kevät toi ...

muurarin, joka kävi kääntymässä. Perehtyi tulipesiin ja totesi että pelkästään ison tuvan täydellinen remppaaminen maksaa ainakin 7000 e .. hahah . Mutta se ei paljoa paina nyt koska maalarin aika ei myöskään vielä ollut ja hanslakkari oli kaunis tyttö Minttu. Hänestä tulee kuvaa seuraava kerta kun kirjoitan .
Siinä välissä kävi putkimies ja sähkömies. Tämä kuva on nyt ainoa kuva vesi- ja viemäriputkista, joten ihaile haikeudella. Enempää ei ole  koska en päässyt paikalle.Kaipasin lisäkuvia ja kaverithan niitä hoitaa.

Onneksi , luulin , paikalla kävi ystävätär ja toinenkin. Sekä toisen koirat. Ennenkuin lankkulattia oli paikallaan. Ja vaikka kielto oli päällä ettei koirien kanssa mennä sisään, niin sinnehän ne luikertelivat.
Joku ei tästä ollut hirmuisen onnellinen, koska 10.5. sain aamulla tekstiviestin kirvesmieheltä:

"Joku on käynyt talolla ja mennyt jo valmiiksi eristetystä lattiasta läpi. Tehettää lisä töitä."

Jos joku miettii mistäpäin mies on kotoisin niin Kolari on paikkakunta.   Soitin kirvesmiehelle ja kerroin että tiesin sen ja olin yrittänyt häntä jo varoittaa etukäteen mailitse. Häneltä vaan  mailit olivat juuri sinä vikonloppuna jääneet kokonaan lukematta. Kaitsu Vasaralle ( saan laittaa koko nimen tähän , olen pyytänyt luvan)  tämä olikin Murphyn aamu; pakettiauto oli hajonnut ja sitten apumies soittaa korjaamoon ja kertoo että joku on mennyt lattiasta läpi. Lohdutin häntä heti kun sain kiinni ja kerroin että ainoastaan kaksi levyä meni. Mutta onhan se ymmärretävää .. kukahan haluaa jo tehty työtä uudestaan tehdä. Onneksi Kaitsu otti sen kuin mies ja nauroimme teennäisesti koko asialle.

2 kommenttia:

  1. Tätä projetia on kyllä älyttömän mielenkiintoista seurata, vaikka olenkin yhä vakuuttuneempi, että taidan itse suosiolla pysyä kerrostalossa. :)

    Jaakko

    VastaaPoista
  2. Roligt att läsa och se bilder från ditt bygge. Isynnerhet då yrkestimmerman har jobbat. Har själv gjort en del dylika reparationer. Akta dig för murare, dom är svindyra och krävande! Sök möjliga alternativ ifall du inte har outtömlig kassa. Allergin kan nog också bero på den ofantliga mängden björkpollen. Vad skulle allas vår Polle Öhman säga om dina objekt i vissa meningar?(bry dig inte)
    MVH Jonas

    VastaaPoista