torstai 11. joulukuuta 2014

Viimeinen rutistus ennen pimeyden, kylmyyden ja joulun tuloa

Hiukkasen laahaa blogini. Työt, harrastukset ja muut velvollisuudet vieneet aika paljon aikaa tänä syksynä. Silti remppa etenee. 


 Olen puolentoista vuoden harkinnan jälkeen ruvannut koukun kiinni oikeaan paikkaan. Toisaalta, kesäkuun alussahan vasta se pilari maalattiin, joten kuusi kuukautta se vaan kesti. Koukun ostin 2 vuotta sitten.


Koska sadevesi jäätyi en voi enää saunoa kuten ennen. Luntakaan kun ei ole mitä sulattaa.  Kun menin sänkyyn eräänä iltana en enää ollutkaan yksin. Pikästä aikaa karvaista seuraa. Hiiri muutti sisään.

No niin, sitten kuvat eivät suostu siirtymään kännykästä mihinkään kun kaikkialla ole:  out of memory space.  

Yleistä löpinää sitten. Mitä olen muka touhunut sitten koko syksyn? 
Maanantaisin ASAHI -tunti( aamun sarasteessa alan hoitaa itseäni), tiistaina ilta lastenlapsen perheen luona ANTON & ANTON:n herkullisen ekoruokakassin kera, 
keskiviikkona joogatunti. 
Torstai-ilta on sitten ollut ainoa vapaa ilta, joista yksi kukaudess aon mennyt elokuva-iltaan kivojen kavereiden kanssa
 pe - su on mennyt rempassa. 

Tänä syksynä olen myös saanut kunnian olla sparraajana ja neuvonantajana ja SOMEmarkkinointinaisena eräälle nuorelle lahjaakkaalle naiselle, joka potkaisi testimyyntiin Ornamon joulumyyjäsiin uuden brändinsä tuotteet. Aika paljon kuitenkin on mennyt aikaa siihenkin pitkin syksyä. Tänään oli tunnin keskustelu Finnveran asiantuntijan kanssa ja paljon tuli miettimistä.

Työssä on ollut mielenkiintoinen vaihe joka huomenna perjantaina ratkeaa TEKESin mailiin. Sitten taas ollaan viisampia, onnettomina tai onnellisiina. 

Kävin tyttäreni luona Malmössä katsastamassa hänen uutta asuntoaan, ensi vuoden vihkimispaikkaa jne. Yes, kesähäät tulossa. Mieluisen tanskalaisen miehen kanssa. Vahva yksilö, joka pärjää tyttäreni kanssa.  Yksi päivä meni meiltä Köpiksessä kuljeskellen. Tivoli, joulun alla. Ihanaa. Ostin joulukoristeita. Juuri sellaisia olin monta vuotta etsinyt. Unohdin ne Köpisen rautatieaseman vessaan. 
 2 kommenttia:

 1. Kovin on ollut sinulla puuhaa, mutta kakesta päätellen, mieluista.
  Varmasti ihanat kesähäät on tulossa. Ja varmasti odotetut. On se vaan aina niin mahtava juttu, kun löytää sopivan kumppanin. Ehkä ensi jouluna löydät Köpiksestä vielä suloisemmat joulukoristeet.
  Toivon, että TEKES on lähettänyt mukavan mailin.

  VastaaPoista
 2. kerran olen minäkin jättänyt jotain Kööpenhaminaan. Hyvinkin tärkeätä, silloin.
  Onpa siitäkin pian 45 vuotta. Suosikkikaupunkejani edelleen.
  Hyvää joulua Sinulle. t leena

  VastaaPoista