perjantai 31. toukokuuta 2013

Työt edistyvät taas

Aina välillä jotain tapahtuu vaikka pitää kapean elantoni hankkia ja siihen menee aika paljon aikaa. 
 Viime viikolla naapuri neuvoi miten saan ladon tulevaisuudessa pysymään kunnossa. Siihen kuului ensin ojan kaivuu. Se ei enää oikein minulta käy kipeän selän vuoksi.
           Mukava poika kylästä auttoi ja kaivoi ojan liiterin eteen. 
Piti vähän vielä korjata herra työnohjaajan mielestä: syy ei ollut pojassa vaan meikäläinen ei ollut ihan tajunnut mitä piti tehdä. 
Korjaustalkoisiin, jotka kestivät noin 20 minuuttia otti osaa myös pojan isä.
 Vaikka Fiskars  ei enää ole työnantajani ei voi muuta kun suositella näitä hyviä lapioita.

Ruohonleikkuri savusi ihan kamalasti kun se käynnistettiin. Kuva on otettu kun se ei enää savunnut kuin vähäsen. Se lakkasi savuamasta kun muistin että kuminauha varressa piti kaasun pohjassa. Sen tajuamiseen meni aika monta minuuttia.  En suosittele kaasun kiinnittäminen kuminauhalla.Kaiken lisäksi sehän on ollut tässä asennossa koko talven. Saapi nähdä mitä tästä seuraa. Hyvin toimii kuitenkin leikkuri edelleen.

 
Nurmikko melkein leikattu. Minulle yksi haastavimmista tehtävistä on rikkaruohojen kitkeäminen. Vähän aloitin ja kottikärry tuli heti täyteen. On todella vaikeata päättää mikä on rikkaruoho ja mikä ei. Viime vuonna osa unikoista päätyivät kompostiin. 
 Musta kohta edessä piti olla täynnä matalaa peitekasvustoa mutta se kasvoikin vaan toisessa kohdassa ja levisi vaan itään ( hehe). Ja suurin osa kaiken lisäksi kuoli.  Näitä vastoinkäymisiä otetaan urheasti vastaan aina välillä  keinussa leväten. Minimalisti-minä on nyt hankkinut Prismasta krusidullien krusidulli-pöytä ( 39,90). Tyyli täydentyy Sarpanevan Aroma-lasilla ja Lidln lonkerolla. Nyt saunaan ennen kuin kun hyttyset imevät minut tyhjäksi.1 kommentti:

  1. Kiva, että kylästä löytyy kaivuuporukkaa. Onhan tuo ojankaivuu enempi miesten hommaa. Olen nykyään ryhtynyt vähän valikoivaksi näissä raskaimmissa hommissa.

    VastaaPoista