maanantai 1. huhtikuuta 2013

Roskapostihyökkäys!

Osaako kukaan auttaa? Eilen ihmettelin vähän lukijoiteni lähdemaita ja tutkin tilastoja tarkemmin.

Minulla on aikamoinen roskapostihyökkäys meneillään blogissani. Ukrainan ja Turkin kautta roskapostia  tulee 12 viestiä päivässä. Eilen poistin melkein 500 viesti ja tänään 12. 
Miten estän niitä? 
Onhan se kiva aina kun joku kommentoi  mutta minusta näyttää siltä kuin olisi kysymys automaatista joka generoi tätä viestinnän tulvaa. Ja kaikki on espanjaksi. 

Jos joku uskoo, ettei kevät edisty niin tutkimalla ao. kuvia näkee miten huiman hitaasti se etenee. Korin oikealla puolella näkee viikon sulaamiset. Ja ne kuopat lumipenkoissa syntyi siitä kun viikko sitten levittelin tuhkaa lumen päälle. Kevät tarvitsee tänä vuonna paljon apua. En ole vielä päässyt jyvälle siitä miten Iphone5:lla otetaan "melkein vastavalo"kuvia. Siitä nämä kamalat varjot.

4 kommenttia:

 1. Titte en osaa valitettavasti neuvoa sinua tuossa roskapostihyökkäysasiassa. Muutama muukin bloggari on sitä manaillut. Olen ollut ihan hiljaa ja tyytyväinen, kun olen saanut olla ihan rauhassa kaikelta epäasiallisuudelta.

  Kevät etenee hitaasti, koska yöpakkaset pidättelevät. Tosin lumikasat haihtuvat aurinkoisista paikoista päivisin jonkin verran. Esimerkiksi ylätalon katolta on nyt lumet sulaneet eteläpuolelta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. taidan tehdä kuten sinä ja laittaa se julkaistaan hyväksynnän jälkeen toiminto päälle, jos sen löydän.

   Poista
 2. iPhonella saat vastavalokuvan kun näpäytät sitä tumminta kohtaa niin kamera valottaa sen. Välillä saattaa tosin ylivalottaa sitten kirkkaimmat kohdat, mutta yleensä kyseinen näytön näpäytys riittää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wow, tuhannet kiitokset Annyymi.
   Hyvä Iphone 5 päivä tänään. Tytär näytti pari muuta asiaa mitä olen pohtinut.

   Poista