torstai 3. tammikuuta 2013

Ikuinen optimisti

Uusi vuosi meni hyvien ystävättärien seurassa. Päätin jäädä kaverin luo Helsingin keskustaan yöksi. Kun tein petin sohvalle kyselin ystävättäreltä: Mistä suunnasta aurinko nousee? En halua että se paistaa silmiin aamulla"! Ystävätär tuijotti minua - kauan - ja sanoi: "Aikamoinen optimisti, eihän se niin tee tammikuussa! Tuskin edes paista".
Räväkät naurut saimme yömyssyksi!

Remppa tauolla
 Koska remppa on vähän tauolla nyt keskitalvella siivoan nurkkia ja tiedostoja.  Vanhoja kuvia sain aikoinaan edelliseltä omistajalta, jonka sähköposti jäi työpaikan tietokoneeseen!!

Vuonna tila 1963 näytti tältä.

Mietityttää toinen ikkuna oikealta. Suurensin kuvan ja huomasin ettei siinä ole ristikkoa. Olikohan ikkuna joskus mennyt rikki ja tilalle laitettu tavallinen ikkuna?                 
 
Vuonna 1974:

Kiva kun on kuva aidastakin.

Vuosi  1976 
Hyvin näkyy yllä  ja alla olevissa kuvissa kaunis yhdeksänosainen ikkuna kuistilta vasemmalle. Kun olen rikastunut teetän tämän näköisen ikkunan. Ensin olisi tietysti saatava kiva työpaikka tai lottovoitto. Tai molemmat! Olenhan optimisti. Polkupyörä on edelleen olemassa. Vielä pistän senkin kuntoon.
Vuonna 1989 talon vasemmalla puolella, aika lähellä taloa, oli vielä isoja pihakoivuja. 

Sen pituinen se tällä kerralla.


6 kommenttia:

 1. Jostain mutkan kautta päädyin joulun alla tänne blogiisi, luin sen kokonaan läpi. Ihana on taloprojektisi, toivottavasti minullakin joskus samanmoinen :) Hengessä mukana! Hyvää loppuvuotta ja jään seuraamaan blogisi elämää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, tervetuloa uusi lukija. Aikamoinen urakka sulla ollut ja ihana kun jaksat jatkaa.En kirjoita liian usein ainakaan. Keskim. kerran viikossa. Hyvää uutta vuotta sinulle.

   Poista
 2. Minullakin kävi onni, kun sattumalta törmäsin netissä meidän talon rakentajan lapsenlapseen, jonka kautta sain paljon kuvia talostamme ihan alusta alkaen. (Talon ensimmäinen omistaja oli valokuvaaja) Silloin jos milloin herää todellinen kunnioitus vanhaa kohtaan, kun löytää yhteyden talon sieluun ja historiaan. Nämä ovat tosi mielenkiintoisia juttuja! Oli kyse sitten omasta tai toisen talosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi jos vielä löytyisi lisää kuvia etenkin nyt sisältä. Hyvää alkanutta sulle ja blogillesi..

   Poista
 3. Ihana saada tuollaisia vanhoja kuvia.
  Kauniit ovat ikkunat teranssilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, voin olla onnellinen että olen saanut edes näitä kuvia. Ja toivottavasti tämä vuosi on sinulle hyvä.

   Poista