keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Joka naisen unelma?


Kevät on tulossa ja pihallani on 40 kuutiota puunrunkoja. Vähän askarruttaa miten saan sen onnistumaan. Tänään löytyi yksi ratkaisu, ainahan voi unelmoida!


http://www.riemurasia.net/jylppy/media.php?id=92855#amedia
Jollain konsteillahan nämä olisi saatava ensin palasiksi ja sitten klapeiksi. Ja juuri kun kirjoitan tajusin että jollain konstilla on myös kannettava joka runko erikseen katkaistavaksi. Ja moottorisahani on edelleen ilman sytytystulppaa. 

Tartun tähän pääsiäisen jälkeen. On kai pakko järjestää jonkinlaiset talkoot. Voisi muuten olla aika kivaa. Mulla on lampaanviulu jonka voisin valmistella ja muitakin herkkuja.

Ensin vaan on saatava saha ja klapikone. Voin tietysti sellaisen vuokrata. Vähän pienemmän laitteen kuin mitä filmissä oli. Olen päässyt kirveskammostani mutta sirkkelisaha on vielä kamalampi vehje.

5 kommenttia:

 1. Voi Titte, jag skulle så gärna komma och hjälpa, fast alldeles ensam men tyvärr...... Det är fantastiskt allt du redan fått gjort
  Stor kram och puss
  Martine

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack kära du.Om din slavdrivare till chef skulle få för sig att åka bort på 4 dagar så får du mina finnairpoäng för att flyg hit. Kram från din kossa.

   Poista
 2. Hei, voi kun on mukava blogi ja ihana talo! Luin tämän kokonaan.

  VastaaPoista
 3. Hei Titte, kyllä tuollainen määrä koivunrunkoja vaatii ehdottomasti talkoot ja järeät aseet. Kannattaa ainakin vuokrata joku klapikone tai vastaava.

  Onko nuo kaikki varmasti sun tontilta???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat ihan varmasti, pitäisi lisääkin kaataa. Metsäni on ryteikkö. Mutta jään nyt vähän ihmettelemään tätä.

   Poista