maanantai 21. marraskuuta 2011

Tapettien ihmeellinen maailma


Valon ja varjon leikki
 Tämä lause saa minut aina nauramaan. Olen oppinut että kun arkkitehdillä tai muotoilijalla ei ole muita argumentteja niin tämä heitetään kehään. Sitähän se kuva esittää..
Kaksi kolmesta tapetista on seinässä. Onnistuin nappaamaan varsin hienon varjoleikin.Odotin koko viikonlopun että tulisi sellainen valo että saisin tapetit kuvissakin näyttämään " oikeilta". Ei vaan tullut.

Olohuone - joka samalla on vierashuone

Miten vaan kuvasin niin harmaa väri on aivan liian tumma. Tapetti on Cole & Son Dorset- niminen tapetti. Mink/pale grey lukee värimääritelmänä. Ja se on niin kauniin vaalean harmaa. Ehkä kesällä saan otettua oikeanlaisen kuvan. Tuli vähän liian hieno olkkari nyt. Mutta kun ihastuu, niin ihastuu.

 Dorestista Pergolaan
Jos Dorset om empiretyyppinen niin Pergola samasta Cole & Son- firmalta on ihanaa Gaudimaista jugendia. Luulen ainakin. En ihan hallitse näitä tyylisuuntia. 
Olkkari menee todella vaaleanharmaan sävyyn. Makuuhuoneessa on todella hieno vanha puulattia joka joskus hiotaan ja öljytään. Siksi päädyin tapettiin joka ainakin sävyltään on loistava.Ihana paperinruskea jossa kuidut näkyvät.


Kuvio on tosi iso , ja luonnossa aivan mahtava. 
 
IPad ei saavu jouluksi

 


Olen niin paatunut sinkkunainen että joululahjankin annan aina itselleni. Ostan joka vuosi itselleni yhden mieluisan joulalahjan jonka käärin pakettiin. Rakastan paketteja. Yleensä paketissa lukee "Hyvää Joulua toivoo Mr X" . Toivossa on hyvä elää. Parasta tässä on kuitenkin se että aina saa minkä haluaa. 

Tänä vuonna olin valinnut itselleni IPadin.En nähtävästi edes tiedä miten se kirjoitetaan. Eikä paljon haittaa. En sitä saa tänä vuonna. 

Jos ihastuu johonkin pitää ensin kysyä hintaa ennenkuin kiintyy. Joten joululahjani on sitten tapettini. Voin siten nauttia joululahjasta monta vuotta. Juuri Ipadin hinnalla tapetit ylittivät budjettini.

Seuraavasti on edessä keittiön seinän tapetoiminen ja kolmen seinän maalaaminen. Sekä makuuhuoneen kolmen seinän maalaaminen. Onneksi sentään olin päättänyt tapetoida vaan yhden seinän ja maalata kolme sekä makkarissa että keittiössä.

Sen jälkeen mm. kattolistojen kiinnittäminen. Ai niin, minunhan piti kertoa peräkärryseikkailuista. Unohdin .. se jää seuraavaan kertaan.4 kommenttia:

 1. Moikka sinä sinkku ;)
  ihana toi joululahja-idea!!
  Tapetit ovat varmaan aivan ihania, nyt ei tahdo vaan valo riittää, ei oikein mihinkään, mutta odotellaan kevään ja kesän valoa!
  Hyvää viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Minäkin käärin itselleni viime jouluna yhden lahjan. Sain, mitä halusin.
  Tapetit ovat hurmaavat, arvokkaat upeaan taloon.

  VastaaPoista
 3. Voi, miten kauniit tapetit!
  Noista on luullakseni iloa paljon useammaksi vuodeksi kuin mitä siitä iPadista. ;)
  -Pöö-

  VastaaPoista