torstai 17. maaliskuuta 2011

Ihme ja kumma - Kuka Intiassa on käynyt blogiani lukemassa

Tämän tekniikan ihmelapsi yritti lisätä pari uutta blogia  omaan blogiluettelooni. Alkuviikolla osasin ja nyt en siten enää taas osaa. Ei löydy sitä reittiä enää.

Sattumalta päädyin sitten blogini tilastosivulle ja alla on tämän viikon lukijat maittain! Aivan ihmeellistä.  Hämmennyin, melkein punastuin. Ihana juttu. Ja 32 Espanjasta?  

Voisiko lähteenä kuitenkin olla joku serverireittiluettelo eikä oikeita kansalaisia. Päättelin n'in  koska Riitta-ystävätär on Italiassa juuri parhaillaan ja on aktiivisesti seurannut .

Tilasto myös kertoi että 78 % ovat windowskäyttäjiä, 15 % Macin, ja 9 % I-phonen himosurffaajia. Ja siitä tulee enemmän kuin 100 %, hmm  joten takaisin tilastoon. Korjaus siis heti perään;  i-phonekäyttäjiä  onkin  2 % , 1%  Nokia... 


Suomi
251
Espanja
32
Italia
9
Ruotsi
7
Kanada
2
Viro
2
Ranska
2
Britannia
1
Intia
1
Norja
1

2 kommenttia:

  1. Aina välillä tulee fiilis että on hetkittäinen nero. Tajusin taas hetkellisesti miten saan blogin lisättyä blogilistaani. Tervetuloa siis Rekous blogilistaani.

    VastaaPoista
  2. Nämä tilastot on kyllä tosi mielenkiintoisia... itse seuraan sitä liikenteen lähteet -välilehteä, sieltä näkee miten hauskoilla hakusanoilla blogiini on päädytty kuten esim. "salaattifenkoli taudit ja tuholaiset".

    VastaaPoista