torstai 14. lokakuuta 2010

Kasvokuorinta minulle ja kaavinta pihalleni

Kevään suuret perusparannustyöt vaativat jälihoitoa. Ja kuiva kesä vaati kasvoillani veronsa. Olin toissa viikolla Helsinki Day Spassa aroomikasvohoidossa. Oli ihanaa. Ja heti perään  pihani joutui taas kauhakuormurin kynsiin. Jälki ei ole vielä erityisen ihana mutta suunta on hyvä.

Tältä näytti kuin ekan kerran  Peuhun  näin.Ja syyskuun lopulla näytti tältä:

 Kannatta tarkkailla maan korkeutta yllä  ja verrata alla olevaan. Olemme aika lailla laskeneetpihan ja koko profiili on muutettu.


Huomaat että kuistin al laolecva sikkeli ei näkynyt lainkaan. Maa oli niin korkealla ja kaikki vedet
valuivat suoraan kuistin alle. Niin ei enää tapahdu.

3 kommenttia:

 1. Kan måhända att verandan är senare gjord och därför inte passat helt i höjdläge med omgivningen? Sådär skall det ju se ut och vädringsmöjlighet åtminstone sommarhalvåret.
  Jonas

  VastaaPoista
 2. Hyvä, että olette saaneet taloa vähän korkeammalle. Nykyään tuntuu sateet välillä tulevan niin rankkana, että takuulla valuvat sisään jos vaan mahdollista.
  Luulen, että samaa hommaa meidänkin pitäisi tehdä. Museotalo on nimittäin rinteessä. Keväällä rankkasateessa vedet valuivat suoraan navetan lattialle.

  VastaaPoista
 3. hei

  Kuisti on Jonas rakennettu 50 vuotta myöhemmin kuin talo. Kuulin naapurilta että piha oli myös muokattu väärään suuntaan kai 80 luvulla, kun talon rouva ei enää jaksanut puutarhaa hoitaa. Silloin ajettiin maata päälle. Naapurin Antti joka profiloi pihani kertoi että oli monta kertaa ehdottanut vanhalle emännälle että hän vähän profiloisi ja laskisi mutta rouva ei halunnut. Noja , nyt se on ainakin tehty.

  VastaaPoista