tiistai 11. elokuuta 2015

Kaksi viikkoa mennyt hujauksessa

Enkä ole ehtinyt kirjottaa. Syy selviää. Heinäkuun lopussa vielä ehdin maalata ikkunalautojen ulkolautoja.                                   Unikkokin ihastutti.
 Ja ihana naapuri kiinnitti sarattomiin ikkunoihin vielä yhdet haspit sisäpuolelle.

Sitten kotiin pyykkiä pesemään, ykköset laukkuun ja lentokoneeseen. 
Herkkä hetki jäi kameraani, vähän sen jälkeen  kun tytär mennyt naimisiin ja rakkaan kummitätinsä halaa.

 Kaunis hääkimppu unohtui kun morsiain marssi kirkkoon.
 Mukaan se pääsi ulosmarssille. Tanskalainen sulhanen on nyt vävypoikani ja niin mieluinen valinta. Lempeä, fiksu, empaattinen, viisas ja hauska harrastesuperkokki.
Leninki on mittatilaustyönä tehty morsiamen ideoiden pohjalta. 
Ja 3.8 sitten takaisin kotiin, töihin ja vihdoin viime viikonloppuna aurinkokin paistoi. Lauantaina maalasin yhden ikkunan smyygit toistamiseen. Menin hauskoihin 100 vuotisjuhliin ( 2 x 50 ) ja sunnuntaina maalasin loput.


 Koska kuva ei ole kovin edustava se jää postimerkin kokoiseksi. Kuten tekstikin.

Enää ikkunalautojen toinen maalikerros ja sitten sisäpuolella olisi vielä vähän sävytyshommia. Mutta suurin työ on TAKANA!!!!

3 kommenttia:

 1. Varmasti maailman ihanimmat häät! Morsian on kaunis ja puku upea niinkuin tiarakin. Saa olla äiti ylpeä ja onnellinen. Hääkimppu on runsas ja luonnollisen näköinen - ihan kuin se olisi poimittu elokuun puutarhasta. Ruusukimppu on jotenkin niin tavallinen.
  Ihmettelen, kuinka paljon työtä noissa ikkunoissa on ollutkaan. On ne korjattu pieteetillä. Kestävät sitten varmaan seuraavat sata vuotta. Ikkunalautojen väri on kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli hauskat ja elämykselliset häät. Kovin erilaiset. Olet varmaan jo saanut joitakin kommentteja vähemmän puoluelliselta taholta. minäkin ihmettelen sitä työn määrää,mikä siinä oli. Helpomman kautta olisi voinut mennä, mutta kun tehdään vanhaa säästävällä tavalla, niin aikaa se vie.

   Poista
 2. Sydämellisiä onniteluja - lahjakas tyttäresi ja upea sulhanen (ja kubvailusi mukaan siis ihana ihminen)!

  terveisin Airi

  VastaaPoista