lauantai 15. helmikuuta 2014

Sain haasteen johon vastaan flunssan ja leikkauksen jälkimainingista.

 Haasteen sain Vironperän emännältä, jonka blogin löydät täältä.

1. Mikä on sisustustyylisi?

Se on aika johdonmukaisesti, mitä eteen sattuu. Sekoitan vanhaa ja uutta. Tykkään asunnossani valkoisista seinistä. Peuhussa on tapetteja ja maalattua pinkopahvia. Verhoja en ole vielä opinnut käyttämään mutta Peuhuun ne ovat tulossa.

2. Mihin huoneeseen olet panostanut eniten sisustuksessasi?
Peuhussa se on kyllä keittiö. Eikä se ole edes valmis. Tarvitsen huuvan sinne. 


3. Mihin käyttäisit paljon rahaa ilman huonoa omaatuntoa?
Hyvin harvoin minulla on huono omatunto kun käytän rahaa. Joten en oikein keksi.Ellei ihmiset käyttäisivät rahaansa, vielä useampi olisi työtön.

4. Mihin käytät paljon rahaa?
Olen käyttänyt todella paljon rahaa olkapäihini. Molemmat on leikattu, vasen tammikuussa 2013 ja oikea viime maanantaina. Kaikkine lääke/etu-ja jälkirahastuksineen leikkauksineen päivineen niin minulla on sitten oikein arvoolkapäät. Ihan järkyttävästi on maksanut. Mutta kunnossa ovat ja niitä leikkasi Harri Heliö. Euroopan huippuortopedi mikä tulee olkapäävammoihin. Taitava ja mukava.  Ja minä voin taas tehdä mitä vaan. Syksy meni ihan pilalle kun kipu oli kova heti kun jotain tein. Nyt oikean käden hauiksen pitkä jänne on sitten 5 päivää sitten katkaistu, sitä ei enää voinut pelastaa. Ilman sitä kuulemma pärjää oikein hyvin. Ja hauiksen toinen, lyhyempi jänne on putsattu, luupiikit poistettu ja kaikki paikat siistitty. Näillä mennään sitten hautaan asti. Onneksi oli jäänyt hyvä summa yli kun möin asuntoni, maksoin velat pois ja muutin pienempään asuntoon.

5. Mistä onnesta unelmoit?
Olisi kiva jos voisi ajaa potkukelkalla joka päivä talvella.
6. Mikä olisi mielestäsi huonoin onni?
Että terveys menisi. Ja että vuodenajat katoasivat. Ajattele ettei voisi nauttia kevään tulosta, kesäöistä, syksyisestä metsästä, valkoisista hangista, jään peittävästä merestä.

Mainittakoon että lumikuva on jo vuoden vanha.

7. Missä asiassa olet tunnollisin?
Yritän olla täsmällinen. Luultavasti ihan tyhmä juttu. Aasiassa aika ei kulu, vaan se tulee. Epäilen vahvasti että olen länsimaisen ajattelutavan vankina tässä. 

8. Minkä inhimillisen virheen annat helpoiten anteeksi?
Mitä vanhemmaksi tulen sitä enemmän ymmärrän että ihmiset unohtavat. Eivätkä tarkoita sillä mitään pahaa. Myös stressi johtaa unohtamisiin. Eli etukäteen tässä kaikille anteeksi tulevista unohduksistani.

9. Mikä on naisen paras ominaisuus?
Että  he todella ymmärtävät ystävien päällä. 


10. Mikä on miehen paras ominaisuus
En ole oikein asiantuntija tässä. Toivossa on kuitenkin hyvää elää. Juuri kun luulen tajuavani jotain, niin ne katoavat näköpiiristä!Mutta aika moni on aika kätevä käsistään, ainakin Kääpälässä. 2 kommenttia:

  1. Olispa kivaa luettavaa ja ketseltavaa...:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Irmastiina. Ja haasteen sain Vironperän emännältä. Sen unohdin erktoa.

    VastaaPoista