torstai 27. helmikuuta 2014

Projektini 365 esinettä ulos ja väliaikatietoja

Päätin siis joulun välipäivinä että nyt lähtee turhat tavarat kiertoon. Lupasin luopua 365 esineestä tämän vuoden aikana. Minulla on hieno exeltaulukko, johon dokumentoin kaiken. Nopeasti oli pakko perustaa toinen taulukko - sisään tuleville tavaroille. Tämä koska kävin alennusmyynneillä ja ostin ao. esineet. Sekä Muumi- kulhn ja lusikan - lastenlapselleni.

Uloslistan luku on 122. Mutta sisääntulevien listalla on 27. 

Viime viikonloppu oli aika tuhoisa. 
 Kävin ystävättären kirppiksellä ja mukaan tuli eurolla 10 hieno hillopurkkia. 4 egellä pienen teräskasarin, koska olin päättänyt laittaa metallikierrätyksen pinnoitetun kattilani. En pidä pinnoitetuista kattiloista.
Sekä kauniin, celadonvihreän salaattikulhon vitosella. Kuvassa väri ei vaan toistu kunnolla. Mutta nojatuolini väri on kyllä hieno.       Kaikki yhteensä siis 10 e. Ei paha. 

Mutta ei tämä siihen jäänyt. 
Löysin Hesasta uuden kirpputorin ja sieltä tuli mukaan 4 esinettä:
Aivan ehjä, iso  taikinakulho, jonka yläreunassa on pieni värivirhe. Mutta ei särön säröä ja kulho soi kauniisti kun kopsautti sormella siihen.  Maksoi 25 e. 


Ja kappas vaan. Takahuoneesta löysin 3 pientä liköörilasia siihen sarjaan, jonka kerään maalle.Vahva lila on yksi lempiväreistäni sisustuksessa pienessä kaupunkikodissani, kuten huomaatte.

 Maksoin 2,5 e näistä, siis yhteensä. Yes! Tulee hyvä mieli näistä löydöistä. 

Pian alkaa sesonki. Kaikkialla sipulikasvit jo työntävät vartensa ylös ulos ja maailmaan. Kunhan vaan ei nyt tulisi kovia pakkasia. Vielä vähän ja pian pääsen taas Peuhuun. Olkapääleikkaus meni hyvin siitäkin huolimatta että hauiksen pitkäjänne oli pakko katkaista. Kuulemma sitä ei tarvita. Käsi toimii jo melkein 100 %:sti.


 Näin säilytän lukulasejani yöpöydällä. Löytyvät hyvin kun on oma paikka.
6 kommenttia:

 1. Hienoja löytöjä, voi veljet. Käypä Titte osallistumassa arvontaani.

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Niin on minustain. Hirmuisen tyytäväinen olo on tässä tavaroiden kesken. Voi voi.

   Poista
 3. Titte, olet kyllä tosi organisoitunut ihminen. Olet oikein excell-taulukon perustanut tälle tavaran liikkumiselle. No, se on oikeasti oiva tapa ettei ala huijata itseään, kun sitä tavaraa on niin vaikeata vastustaa. Ja kyllähän tietysti ihmisen tarpeetkin muuttuvat ajan kuluessa, joten tavaraa on oikeasti ihan pakko hankkia, niinkuin noita tavaroita perheen pikkuiselle.
  Mutta onnittelut sinulle siitä, että tavaraa on kuitenkin mennet enemmän ovesta ulos kuin sisään.

  Tosi kiva kuulla, että olkapääleikkauksesi onnistui. Erään ikäiseni ystävättären kohdalla ei näin käynyt ja käsi jäi aika tavalla liikkumattomaksi.

  VastaaPoista
 4. Hei Irene. On hassua miten ulkopuoliselle voi vaikuttaa että on organisoitunut. Minulla on elämässäni käytössä 2 exeltaulukkoa; tämä tavarat ulos. Toinen on hassu kyllä tavaroihin liittyvä taulukko. Eli olen dokumentoinut kaikki joululahjat, jotka olen antanut vuodesta 1997 lähtien, etten vaan antaisi sama uudestaan. 2012 jostain syystä puuttu. Taisin unohtaa painaa Save. Muuten on kyllä niin kaoottista minulla. Näkisit kotini. Juuri nyt . Ja huomenna kylään tulee edesmenneiden setieni vaimot.

  VastaaPoista