sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Sisiliskokin odottaa

Tuvan tyhjennys jatkui lauantaina. Ensin naapurit tulivat hakemaan kaksi ylimääräistä kaappiani. Kaapit olivat minulla työkalukaappeina ja samaa tehtävää lähtivät suorittamaan.Sitten Kääpälän kauppaan jossa join Mummia koska Famoa ei löytynyt.

 Tyhjennystyöt vein loppun asti eilen. Ulosvedettävä sänky oli karmean painava. Se olikin tehty paksusta vanerista, paljon painavampi materiaali kuin puu. Sain sen saunaan kynnyksen yli, sen jälkeen en jaksanut nostaa sitä. Toinen naapuri tuli auttamaan.
      
                               Loput kamoista kannoimme säilöön.
    

Mmmm, aika hyvä fiilis nyt.Yllätysvieraat toivat pullaa ja joimme kahvia. Sain ihanan tauon ennenkuin rupesin taas puiya kantamaan. Piti vapauttaa 4 lavaa ja yhden ison pressun työmaata varten. Odotamme nyt yhdessä alla olevan kaverin kanssa rempan alkamista.4 kommenttia:

 1. Huhhuh minkä homman olet tehnyt, mutta onneksi sinulla on tuo kaveri, jos ei auttamassa, niin kait antamassa edes henkistä tukea...:))

  VastaaPoista
 2. Ihania auttavia napureita sinulla.
  Onneksi olkoon, sait vihdoin viimein tuvan tyhjäksi!
  Sisukas olet! Välillä vähän Mummia huuleen ja työ jatkuu.
  Kyllä on komeita kuvia komeasta tuvasta!

  VastaaPoista
 3. Monet jalat on tuotakin lattiaa kuluttanut. Hieno! Onko lattian alla jotakin kun siinä on luukku? Jonas

  VastaaPoista
 4. Jonas, lattian alla on multapenkka. Luukun alla oli vaan vanhan savupiipun tiiliskiviä.Luukku lienee mys siivousluukku.Enemmän tästä tulevissa kirjoituksissa.

  VastaaPoista