keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Snickarboden hopptrallaa ja ...


Tämän kesän yllätys oli verstas. Poika innostui jämälaudoista  rakentamaan hollantilaistyylisen designseinän. Kiskot seinälle ja hylly kiinni.
Kuistin vanha kaislamatto sai uuden elämän. Kirpputorilla eurolla ostettu, toimiva  työlamppu löysi paikkansa. Vanha bambuverho luo viihtyisyyttä. Ihana, aikuinen poikani rakensi itselleen pakopaikan. Puttuu kuulemma vaan mukava tuoli.

Ainoa toivomukseni oli ne lasipurkit joiden kansia kiinnitettiin hyllyyn alapuolelle. Kätevästi yksi liike ja purkki on auki. Olen aina haaveillut tällaisista purkista johon voisi laittaa ruuveja. Pienet ovat haaveni. Ja sinne mahtuu lisää purkkeja jonoon.


Talon eteläpuolelta hän raivasi pois kaikki turhat pensaat ja ylimäärisen kasvillisuuden. Sain nyt ekan kerran kunnon kuvan siitä miltä talon eteläpuoli voisi näyttää. Sisääntulo on alunperin ollut etelästä. Alkuperäinen ovihan löytyi kuvassä näkyvien kahden ensimmäsetn ikkunoiden välistä. Taidanpa palauttaa tämän sisäänkäynnin jonkinlaisella rappua/kuistiratkaisulla - kun rikastun. Tai saan rikkaan ihailijan. Tai äärimmäsien kätevän.


        Yhteen ainoaan asiaan puutuin. Näihin ei saanut koskea. 
         Ihana, ihana malvani. En ole raaskinut yhtään kerätä maljakkooon. Ovat kauneimmillaan juuri siinä missä kasvavat.


1 kommentti:

  1. Voi miten hienon verstaan poikasi onkaan rakentanut. Hän on selvästi perinyt sinun kauneudentajusi. Kelpaa sillä nyt askarrella yhtä sun toista. Miehellä täytyy olla oma huone, koska naiset tuppaavat määräämään sisätiloissa. E:llä on autotallissa verstas, mutta ei noin kaunis.
    Ruusumalvasi kukkivat kauniisti. Ja niiden jälkeläiset kukkivat myös minun puutarhassani juuri nyt.

    VastaaPoista