sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Suuria kysymyksiä pienistä asioista.


Aamulla kun piti mennä vintille etsin taas työkäsineitä. Ennen ostin laatuhanskoja mutten enää. Olen tätä pohdiskellut jo kauan: "Mihin katoavat kaikki oikean käden hanskani!" 


Luonteva seuraus siitä kysymyksestä, koska olen oikeakätinen on, "Kadottavatko vasenkätiset oikean käden hanskojaan"! Jos niin on, voisimmeko me kadottajat tavata jossain ja paritella hanskoja? Sellaista nettideittailupalstaa ei taida löytyä!.

Ja kun kerroin tästä ongelmastani aamulle kyläläiselle hän kertoi heidän ( ja meidän kaikkien) korista jossa on parittomat sukat. Jumalaton määrä. Mihin niiden puoliso katoaa? 
Voisin ehkä ruveta lisensiaattityön aloittaa tästä aiheesta. Ostan muuten aina vähintään 2 paria samanlaisia sukkia. Siten kestää kauemmin kunnes on enäää vaan yksi jäljellä. Toimii hyvin.

Liittäisin siihen vielä sivupolun: Miksi tyynyliinat aina löytyvät pussilakanoiden sisältä kun pyykki on pesty pyykkikoneessa! 

Ylimääräisenä mietin juuri nyt onkohan niiin että mannaryynipuuro kypsyy hitaammin jos suolan laittaa mukaan liian aikaisin. Tänään se ei vaan paksune millään! Ainoa ero aikasempiin kertoihin on suolaamisen aikaistaminen. Viimeksi unohdin sen kokonaan. Yöäk!
Onneksi suurin osta kavereistani eivät lue blogiani. Ne varmaan huolestuisivat onko mulla enää kaikki kotona. On, on, vastaan. On vaan aikaa antaa ajatusten tulla perille asti, kerrankin. Ajatusten laatu- ja sisältötaso ihanasti vaihtelee. 

4 kommenttia:

 1. en tiiä mut sen mä tiiän että limsa, joka on kylmässä suolavedessä viilenee nopeemmin kuin limsa joka on suolattomassa vedessä.

  lakkasin hukkaamatta hanskoja heti kun lainasin jonkun toiset hanskat :D

  VastaaPoista
 2. Sama hanskaongelma on meilläkin. Oikeakätisiä kaikki ollaan ja ne kait kuluu puhki niin nopeasti.
  Vasenkätiset olisivat kovaa valuuttaa netteideittipalstalla!

  VastaaPoista
 3. Titte, käytkö hakemassa haasteen blogistani!

  VastaaPoista
 4. Ja niin tykkään tämmösestä ajatuksenjuoksusta =D

  VastaaPoista