sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Vuoden viimeisenä viikkona listapäivitys

Joulu tuli ja meni. Mutta joulun aikaa jatkuu vielä Nuutin päivään asti eli 13.1 Ennen Nuutinpäivän oli 6.1 mutta sitten päätettiin pidentää joulun kestoa ja samalla siirtyi Nuutinpäivä. Tämän kuulin radiosta. Toivottavasti päivämäärät meni jokseenkin oikein. 

Nuutti eli oikeastaan Knut on myös toisen lastenlapseni nimi. Nimensä Knut Oswald hän sai 22.12. Huomenna hän on 3 kuukautta. Hän ilmiselvästi nautti tilaisuudesta. Knut oli isän isäni ja Oswald oli lapsen äidin rakas isoisä. Sylikummina vävyni, joka on meille kaikille hyvin rakas ihminen.Listapäivitys - viimeinen tältä vuodelta. 

 Kolme pientä ylälistapalaa jäi kesken marraskuussa ja nekin ovat nyt paikoillaan.

 Ensi keväällä sitten alkaa sitten listojen osalta maalaushommat. Kolme ovipuolta on skrapaamatta ja itse karmitkin. Nämä työt eivät ikinä lopu. 
Työlistalla on ensi vuonna ainakin lattilistojen astentaminen, vanhan tuvan pankkouunin( toton valkealaisittain) korjaaminen ja uuden piipun rakentaminen. Sen jälkeen ison tuvan perusteellinen siivoaminen ja sitten voi sisustaminen alkaa. Koska viimeinen homma on tuvassa uunin korjaaminen. Isossa tuvassa on sitten kaikki tehty. Oikein ihana juoulunpyhää teille, hyvää uutta vuotta ja Nuutinpäivää.  4 kommenttia:

 1. Hyvää joulun aikaa ja ensi vuoden alkua.

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka suloinen pikkukultu! Hän on niin levollisen ja hereisen näköinen. Selvästikin on puettu suvun vanhaan ja kauniiseen kastemekkoon.
  Onnea koko perhekunnalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hän oli niin suloinen ja levollinen. JA hymyili. Muutenkin hyvin kiltti ja ihana vauva. Ja isosisko rakastaa häntä.

   Poista