sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Ja ovilistoja riittää

Marraskuu

Tässä on vielä lisää kuvia oviaukkoista listoineen. Oviaukkoja on viisi joten kuvia riittää. Edellisessä oli kuvia keittiöstä kuistille, tupaan ja olkkariin.

Tässä sitten muut:
Olkkarista makkariin. Tämän edessä roikkuu yleensä ihana gobeliini.  Josta nyt en tietystä löydä kuvaa. Kysessä on kuitenkin Klimtin The embracement.


Ja oven toisella puolella näyttää vielä tältä. Kaikki tekemättä.
Olkkarista keittiöön. Marraskuussa ei ole sanottavasti päivänvaloa jos on pilvinen päivä. Kaikki listat ovat siis entiset, kunnostettu Ensin poikani ja minä teimme sen. Sitten naapuri ei ollut tyytyväinen työmme laatuun ja korjasi. Ihana naapuri.

Ja viimeinen kuva on sitten makkarista keittiöön. Ja tämä on kyllä murheiden ovi. Karmi käännettiin ja se on istutettu vinoon. Aivan vinoon. Ja jostain käsittämättömästä syystä karmilistat on ruuvattu vielä kiinni itse karmiin. Myös kynnys. En millään uskonut että rakas kirvesmieheni olisi vinoon laittanut mutta kävin läpi vanhoja kuvia välivaiheistakin, enkä tajua miten en ollut tätä aikaisemmin huomannut. Ekassa kuvassa kääntämisen jälkeen se on jo vinossa.
Vino karmi aiheuttaa paljon ongelmia kun listoja pitäisi kiinnittää. Eikä ovi aukea kunnolla. Olen aina luullut että mulla on liian paksu matto, mutta naapurini näytti mistä on kysymys. Karmi on karmean vino.  
Tänään ja eilen on kunnostetut talvikkunat laitettu tupaan  ja eristetyöt tehty. Ja eilen vielä salpa kiinnitetty yhteen oveen. "Pikku juttu johon meni 1,5 tuntia". Enemmän siitä ensi kerralla. Nyt nopeasti hampaiden pesulle ja sitten Silta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti