maanantai 30. kesäkuuta 2014

Saumaamiseen meni kaksi vuotta ja kuukausi.


Kun aurinko ei paistaa saa aikaiseksi jotain sisälläkin. Ja aloitteentekijä oli tällä poikani jolta loppui kärsivällisyys. Kaksi vuotta sitten jo kaakeloitiin uuden keittiöosan seinämä. 

 Kaakelointityö on tehty kajhteen kertaan ja huonosti En halunnut nähdä koko kaakeloijaa enää kun vielä olisi pitänyt korjata. Kirvesmieheni kysyi, olenko itse kaakeloinut!


 (Kun on kaakeloitu lupaan että hella laitetaan kuntoon. )

 Eilen sitten homma tehtiin. Kun ei ole kokemusta niin hitaasti tehtiin. Kiitos Max. Minulle jäi sitten jälkityöt. Ja kuten seuraavasta kuvasta näkyy putsattavaa on edelleen vähän.
Tiilet olen tilannut Ms . Livingstones'n kautta. ( Linkitys ei suostu nyt toimimaan, joten kopsaa tästä www.mrslivingstone.com) Mietittäväksi jäi vielä miten ylätason siistin. Palomuuri kun on takana. Ja ikävät aukot, josta hirsiseinä pilkottaa, on toinen haaste. Ei saa laittaa umpeen. Olen miettinyt että laittaisin reijitettyä valkoiseksi maalattua ohuen ohutta peltiä. Ideoita saa laittaa tulemaan.

9 kommenttia:

 1. Ei tuo ole lainkaan pahan näköistä näin kuvien perusteella, mutta on kyllä tosi ikävää, kun ei saa rahoilleen kunnollista vastinetta...tykkään tuosta vihreästä väristä..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nin minäkin. Kun samaus on tehty ei enää näytä niin pahalatakaan ne erikokoiset välit.

   Poista
 2. Eläväisen kaunis pinta tuossa kaakelissa ja hyvä väri. Kiva, kun tuota kaakelia riitti tuonne ylätasollekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OIkeastaan halusin smaragdinvihreätä tai jugendvihreätä kaakelia mutten löytänyt. OLen kyllä tosi ihastunut tähän väriin nyt. Itse ylätaso oli minulle täysi yllätys, muurari ehdotti että sellainen tekisi jotta tulisi nätimmän näköiseksi. Itse en ollut sitä tajunnut pyytää. Kun se siellä oli totesin että se kaakeloidaan sitten myös. Olet oiekeassa, hyvä ratkaisu.

   Poista
 3. Kaakeloiminen ei ole loppujen lopuksi kovin vaikeaa (varsinkin kun ei puhuta mistään kokonaisesta kylpyhuoneesta). You Tubessa on hyviä videoita, joita katsomalla oppii. Kannattaa kokeilla itse seuraavalla kerralla.

  Ihana väri ja siistiltä näyttää kuvissa! (Miksi paneeli ei saisi jatkua muuriin saakka?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puuta ei saa kosketuksessa /kiinni palomuurissa.Näin muurari ja kirvesmieheni sanoivat. Pitäisi olla metallia.

   Poista
  2. Piti oikein miettiä miten meillä on. Piiput jatkuvat aina sivuille jonkinlaisena tiilimuurina. Muuria vasten on tervattu (tai ehkä kerosootilla käsitelty *pyörittelee silmiään*) hirsi. Mikään puinen rakenne ei tosiaan ala piipusta suoraan, mutta piipun vieressä jatkuvasta muurista kyllä.

   Poista
  3. Miten olisi kipsilevyn palanen, jonka voi maalata panelin tai muurin väriseksi?

   Mahdottoman kaunis kaakeli. Säröissä oleva tummempi väri tuo hienosti syvyyttä. Harmi, ettei meillä ole nyt mitään kaakeloitavaa. :)

   Paula

   Poista
 4. Onpa kauniit kaakelit! Kiitos kivasta blogista. Ja sinulle on haaste!

  VastaaPoista