tiistai 24. kesäkuuta 2014

Onpas aikaa kulunut

Kun on mukamas niin paljon tekemistä. Onhan sitäkin ja kuitenkaan ei. 
Blogikirppis meni ihan kivasti. Paikka oli todella kaunis ja tämä oli eka kerta kun tällainen järjestettiin. Kiinnitin huomiota siihen että kävijät olivat kaikki niin hyvän näköiset. Hassua ja ihmeellistä.


Saunani on siis ajettu kumoon ja lahjoitin kaikki ehjät tiilet pois. Hakija löysi  tämän sieltä.

 On kuulemma kissanpennun pääkallo.

Ikkunaremonti on jatkunut. Ely-keskuksen vanhan talon tutkija kävin paikan päällä tarkastamassa. Sääli etten ollut itse paikalla. Mutta Eeva hoiti homman hyvin. Edelleen olen karminkorjaajaa vailla! Hommat seisovat nyt. Mutta kolmen karmin ulkoikkunat on nyt talossa tekijää odottamassa. En ole nähtävästi muistanut kuvaa niistä ottaa. Onneksi kesäloma alkaa pian niin kerkeää tehdä jotain kunnolla. 

Mutta, hankin kirjan. Koska jossain vaiheessa on edessä myös vuorauksen korjaaminen on hyvä perehtyä aiheeseen.

 

 Ja näin näppärästi suojasin päätäni kun tyhjensin saunan ennen purkamista. Koko ajan löin päähäni ja lopulta täytin lippikseni hyvällä villakaulalinalla. Koska pyöräilykypärä oli tietysti toisella paikkakunnalla. Toimii muuten aika hyvin.
 Juhannussunnuntaina  täytin vuosia ja miniä oli leiponut suklaakakun. Syntisen hyvä suklaakakku ( hs.fi/ruoka). Ohjeessa sitä ei kuorruteta mutta halusin kuorrutuksen. Kun on syntymäpäivää saa päättää. Oli muuten vähän liikaa - 500 grammaa suklaata meni tähän kakkuun ja se oli kovin täyttävä.
Joku ei pysynyt tuolissaan vaan nappasi vadelman. Hän on eka lastenlapseni.


2 kommenttia: