tiistai 11. kesäkuuta 2013

Juttu lehdessä taas .

HBL kävi tutustumassa projektiini. Ja 9.6. ilmestyi aika iso juttu. Oli ihan kiva. Ihmettelin siskolle ettei kukaan ole sanonut, että olipa hyvä kuva sinusta. Isosisko sanoi että olemme aina paljon kauniimpi omassa peilissä ( tai jotain sinne päin). Oikeassa hän kyllä on.


 Viikonloppuna en jaksanut juuri mitään tehdä. Poika ja miniä olivat käymässä kahden koiransa kanssa. Joten käytimme aika paljon aikaa syömiseen. Ja miniäni pesu kaikki ikkunat paitsi kuistin. Hän on kyllä ihmeellinen pakkaus.
Pumppu meni rikki heti kun poika ja miniä olivat lähteneet. Kuin tilauksesta tuli juuri kun sitä ihmettelin eräs aika kätevä mies. Tutkimme kaikkia osia eikä syytä löytynyt. Sitten muistui mieleen ukkonen pari tuntia aikaisemmin. Aikamoinen raekuurokin tuli.
Opin että vaikka kaikki lamput toimivat silti voi olla hämminkiä sähkötaulussa. Ulkosähkön kanssa. Hienosti oli ylijännitesuojaus toiminut. ( voi olla vähän väärä sana ..). Se pieni yksinäinen vipu oli alhaalla, eikä ylhäällä. Ja sitten vesi valui iloisesti taas - hanasta.
Siisi tiskauspöydän ulos. Iltaauringossa tiskaan nyt saunan takana kun säät sallivat.

Ja teinhän minä jotain. Pesin neljä mattoa edellisen viikonlopun kahden lisäksi.
                           Enää vaan 12 jäljellä.


5 kommenttia:

 1. Hyviä kuvia on HBL:N kuvaaja saanut! Harmi etten näe lukea tekstiä.
  Mitkä lie kuun tai tähtien asennot viime viikonloppuna. En minäkään saanut oikein mitään aikaiseksi paitsi mansikantaimet mahan. Mutta nyt vastaavasti kulkee niin, etten muista juuri sisään mennäkään.

  VastaaPoista
 2. Hieno juttu ja kuvat!
  On sinulla aika minjä...:)

  VastaaPoista
 3. Hän on aikamoinen Ninja, 9 viikon päästä myös äiti ensimmäisen kerran.

  VastaaPoista
 4. ...fint hus! När du är i behov av dina nya fönster, eller andra snickerier så kan du vid behov kontakta mig om du vill. www.niktek.fi
  Min blogg om vårt fritidsställe hittar du på fritidstorpet.blogspot.com
  Ha en skön sommar!

  VastaaPoista
 5. OJ så glad jag blev. Ja mpnga fönster skall snickras. HAr kvra en del av de gamla som såg ganska bra ut, samt en karm. Samt endel foton som hjälper på vägen..
  Hösten går i mullbänkens reparering/ förnyelse anda. Finanserna klarar ej av mera.

  VastaaPoista