lauantai 23. helmikuuta 2013

Nyt flunssa iski minuunkin

Oi, oi,oi. Kamala olo  ja silti uskon että mulla menee paremmin kuin monella muulla  flunssaa sairastavaa. Koska lääkevarastoni on niin hyvä olkapääleikkauksen jäljiltä. Tujuaa tavaraa tämä Burana 600 - 800 sekä Panacod. Moni on sitä mieltä ettei saisi näitä napsia. Mutta kun pää oli halkeamispisteessä en enää kestänyt. Olen torkahdellut pitkin päivää ja samalla harmittelen vietävästi etten päässyt flunssan takia hyvän ystävätären 60 - v. juhliin. Enkä tärkeään kokouseen. Vähän tällainen olo on.

Minulla ei ole vuosiin ollut minkäänlaisia flunssia. Nukun aina ikkuna auki ja kylmässä. Mutta nyt kun istuu pienessä konttorissa aivan uuden rodun kanssa, pöpöt lentävät. Eikä kylmä makkari enää riitä. Kaiken kukkuraksi olen sairastunut joitakin vuosia sitten astmaan ja tämä on eka flunssa astmaatikkona. Tuntuu aika erilaiselta. 
                                            Se uusi rotu.
Se uusi rotu on sekava, ihana porukka nörttejä ympäri maailmaa. Ihan kuin eri planeetalta vaikka Telluksen asukkaita oomme kaikki.  Nuori, innostuneita, ihania. Joka kerta kun en jotain osaa, he kärsivällisesti näyttävät. Kun sanon että tunnen itseni tyhmäksi koska en vieläkään hahmota tätä Google+ ja Google -drive, Googlen Circles, mitä jaetaan kenelle ja miten kolmen eri sähköposiosoitteen välillä hyppätään sotkeutumatta omaan nokkeluuteensa, he nätisti sanovat että se on vähän hankalaa.  

Viime viikolla sain isot halaukset kahdelta mieskollegalta kun lähdin kotiin. Harvinaisen sitoutunutta porukkaa. Kovia tekemään työtä, fiksuja, älykkäitä ja hauskoja. Asenne niin kohdallaan. Luovat jotain uutta ja saan olla mukana sitä tekemässä. Rahaa ei ole, joten kaikki elävät minimipalkalla. Jos silläkään. Itse saan huipputason uutta osaamista säästörahoillani.  Terveiset vaan Niinistölle, joka vähensi palkkansa 160 000 eurolla. 

Tiiviin porukan työilo muistuttaa sitä tekemisen meininkiä minkä olen joskus kokenut myös entisissä työpaikoissa. Naurua, riemua, hurraamista ja ahaa-elämyksiä. Kun asiakas kehuu että teette jotain aivan upeata, jota ei ole missään. Silloin se tunne, YES. Vielä kuukausi tai kaksi, sitten "we can go public". Tuote vaan ei näy kuluttajille koska se on softaa.

Tule, tule hyvä olo, mene paha flunssa! Kuume nousee taas ja menen mielikuvituksessa halaamaan  jääkarhuja. Se auttaa aina. Ja samalla mietin, miten on mahdollista että se Berlinin Knut- jääkarhu hukkui. Luin notiisin siitä tänään Hesarissa. Ja tuollainen nenäritilä olisi aika kätevä kun henki ei oikein kulje.

Edellisen  kuvan örkkimaski ja yllä oleva jääkarhu löytyvät Oopperan tarvikevarastosta. Kävin siellä toissa viikolla. 

Odotan että pääsisin saumaamaan kaakeleita, suunnittelemaan tiskiallas/työtasokokonaisuutta maalle. Harmaaleppälankut odottavat sahaajaa!!!

4 kommenttia:

 1. Tsemppiä!

  Samassa jamassa ollaan oltu täällä. Ensin Jussi ja sitten minä. Heräsin torstaina ihan normaalissa kunnossa ja iltapäivällä maailman kamalin olo, kuumetta ja älytön särky kaikkialla. Mulla oli myös ihan hyvät lääkkeet edellisen päivän viisaudenhampaan poiston takia ja nyt olen jo paremmassa kunnossa.

  Suosittelen muuten lämpimästi höyryhengitystä.

  VastaaPoista
 2. Ihmeellisen nopeasti kuume meni ohi. Sunnuntaina jo kuumeeton. Olen kiltisti pysynyt sängyssä koko päivän.

  Enää vaan ihan kamala vinkuna keuhkoista , nuhaa ja yskä.

  Tunniksi töihin huomenna ja sitten taas kotiin sänkyyn. JA on pakko mennä siihen kokoukseen koska siitä voi syntyä iso projekti ja toisella puolella pöytää on 4 johtajaa jota ei noin vaan saada saman pöydän ääreen.
  Tämä höyryhengitys on kokeilematta. Kiitos vihjeestä ja paranemista sinnekin päin. Ja Mikiksen kommentti FB:Ssä hampaastasi oli tosi hauska.

  VastaaPoista
 3. Hurjan näköinen oopperan kummitus!
  Toivottavasti olosi ei enää ole niin kauhea.
  Hauskaa, että olet löytänyt noin upean työyhteisön. Sovit sinne takuulla tosi hyvin vaikka ovatkin sinua nuorempia. Itse olet ihan samanlainen, innostuva, luova, myönteinen, kannustava...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Irene.
   Noita sanoja olisin monta kertaa tarvinnut kun mieli oli hetkellisesti maassa viime vuosina.
   Silti selvisin.
   Voi että tuntuu ihanalta saada tällaista palautetta. Käyrässä olevat henkitorvet jotenkin suoristuivat ja henki kulkee vähän paremmin heti.
   Olo on parempi mutta säkkipilliorkesteri keuhkoissa soittaa ja aika lujaa jos selällä makaan. Itse soitan pian ekan kerran 25 vuoteen kunnalliselle lääkäriasemalle. Pitää kysellä vähän näistä mun astmalääkkeistä ja vinkunaoireista! Milloin pitää olla huolissaan. Kuten kirjoitin astma + flunssa on mulle täysin outo yhdistelmä.

   Poista