tiistai 19. kesäkuuta 2012

Kana ja munajaiset

Ystävättäreni päätti ottaa kanoja. Kätevänä naisena hän rakensi niiden pesille pienen talon. Ohjeet löytyvät kuulemma netistä.

Minä pääsin ruokkimaan kanoja ekan kerran elämässäni.Kanojen piti munia juhannuksen tienoolla vasta mutta innostuivat hyvän hoidon ja tarkan syöttämisen ansiosta munimaan jo toista vikkoa sitten.


Kana ulkoaitauksessaan

Pienen pieni kananmuna

Kun munia oli kahdeksan ystävätär kutsui 7 vierasta, teki munakkaan, avasimme kuohuviinipullon ja vietimme munajaisia. Ihana ja hauska ilta.

 Juhlinnan aikan naurettiin todella paljon. Löysin sattumalta äsken hauskan kuvan nauravista naisista Paviljonkin avajaisista Helsingissä. Vuokko naurattaa Carlaa ja minua.

Tämä alkukesä on ollut niin rehevä ja runsas.Lupiini kukkivat aivan huikean kauniisti naapurin tontilla.

Olenpa ottanut kauniin kuvan. Vaikka sen itse sanon.

Vähän urheilua.
 Jalkapalloveikkailuni ovat menneet ihanasti pieleen. 5 ottelua tähän asti oikein 22:sta. Arhinmäellä on 10 oikein, kuten on myös Mixu Paatelaisella ja Ahti sonnilla. "Herrat" ovat ehkä oikealla alalla.  Toivon että sonnin liha osuisi lautaselleni joku päivä. Jospa tulisi sen avulla paremmat osumat lotossa. Tyttäreni huomautti että strategiani viimeisten 12 ottelun kohdalla ei kuulostanut erityisen viisalta. Veikkasin aina mahdollisimman eri kuin edellä mainut "herrat". Jos he olivat laittaneet 1 tai 2 ,niin minä laitoin X. Erittäin huono strategia. Nyt nukkumaan.

1 kommentti: