keskiviikko 24. tammikuuta 2018

Taas pitkä pitkä hiljaiselo

Syitä on.

Enimmäkseen tämä saakelin polvi joka vaivaa. Tilanne huonontunut. Nyt olen kuitenkin HYKS:n kirjoissa ja odotan ja odotan että jotain tahtuisi. Jo 4.1.2018 sairaala sai lähetteeni. Miksi siihenkin meni kolme viikkoa. Sen jälkeen en ole mitään kuullut! Sigh!
Sitten karmea takaisku joka on lannistanut aika lailla ja melkeinpä henkisesti halvaannuttanut. Kaikki blogini kuvat - ekasta päivästä lähtien tammikuun 2013 asti - ovat blogistani kadonneet. Olivat Picasassa ja se onkin lopetettu.  Eikä niitä mistään enää löydy. 
Jos joku osaisi auttaa niin kiitokset etukäteen. Olen aika murtunut, koska tämä blogi oli samalla projektini  koko dokumentaatio.

Jotain sain kuitenkin aikaiseksi viime vuonna sen ladon lattian lisäksi. Ovilistat on maalattu, osa peräti kaksi kertaa.
 Itse tein.

Ei ihan helppo juttu kun kyynärsauvoilla tasapainoili.
Jotta pääsisin ylös ja alas "turvallisesti" tarvitsin korkean ja matalan jakkaran. Pienempään jakkaraan asetin kyynärsauvan jotta pystyisin kiipeämään kyynärsauvan turvin.

  Tämä iso tupa on varsin houkutteleva tila lapsille. Viimeisen kerran viime vuonna kävivät marraskuun alussa. Sillin tupa oli jo kiinni, 2 ikkunaa viety takuukorjattavaksi. Mutta pienikin muistaa...


 Ja ilmoittaa haluavansa sinne

Ettekö torvit ymmärrä että haluan tänne?
Kuinka kauan täällä pitää roikkua? 

Muttei häntä sinne päästetty.

Olkkarista keittiöön ennen:


Yksityiskohta ennen sekä ekan maalikerroksen jälkeen.Ekan maalikerroksen jälkeen: 
Ja toisen: 

Ovi keittiöstä kuistille - siitä tuli hyvä. 
Alla ekan kerroksen jälkeen.


 Ja valmiina. 
Tänä kesänä on oven vuoro. Kunhan edes saisin maalit pois.


Hankalin oviaukko oli keittiöstä makkariin.  Makkarin puolelta on edelleen maalaamatta. Maali loppui. Ja voimat.

 
 Se on melkein valmis. Yhtä osaa karmia, se joka ei näy, ei ole hiottu eikä maalattu.

Mutta aukko keittiöstä olkkaariin jäi puoli tiehen.

 Oli aika paljon töitä kun uusia listoja oli lisätty. ja naapuri on tarkka mies ja käyttää mitä löytyy. Siksi tummat oksan reiät.
 Hiljaa hyvää tulee
  Itse karmi jäi. Loppui hiontapaperit. Ja kyky varata yhteen jalkaan. 
Ja kaikki jalkalistat puuttuvat edelleen. Mitä teen kynnyksille? 
Palaan kyllä vielä kunnolla tähän projektiin. Kuulumisiin.
3 kommenttia:

 1. Löysin tämän:
  Picasa Web Albumin käyttäjien ei tarvitse tehdä mitään kuvien ja videoiden siirtämiseksi Google Photosiin, vaan sisällöt löytyvät palvelusta jo nyt. Sisältöihin liittyvä metadata, kuten tagit tai kommentit, eivät kuitenkaan ole saatavilla Google Photosissa. Picasa-kuvien metadataa varten Google aikoo perustaa "uuden paikan", josta tiedot ovat edelleen saatavissa. Samassa paikassa kuvia voi myös katsella, ladata koneelle ja poistaa palvelusta. Kuva-albumien organisointi ja muokkaus onnistuu kuitenkin vain Google Photosissa.

  Picasan alasajo on varsin ymmärrettävä ratkaisu Googlen taholta, sillä yhtiön ei ole mitään järkeä ylläpitää kahta keskenään kilpailevaa kuvapalvelua. Picasalla on kuitenkin laaja ja intohimoinen käyttäjäkunta, minkä vuoksi palvelun lopettaminen ei onnistu ihan helposti. Picasa-työpöytäsovelluksen korvaajaksi Google suosittelee Google Photos -ohjelmaa.
  Löysin tästä osoitteesta: https://www.google.fi/amp/fin.afterdawn.com/amp/uutiset/2016/02/14/google-lopettaa-picasan

  Eli sinun kannattaa nyt kai ladata tuo google photos ohjelma.
  Helmi

  VastaaPoista
 2. Ehkä tuosta yllämainitusta on jotain apua kuvien etsintään. Voi, harmi tuo polvi. Toivottavasti jotain voidaan HYKSissä tehdä. Hyvää alkuvuotta. Helmi

  VastaaPoista
 3. Paljon olet kuitenkin saanut pala kerrallaan tehtyä! Toivottavasti HYKS ottaa pian yhteyttä ja saa polvesi ja muut mahdolliset kuntoon. Onhan tuo rankkaa! Ja pikkuinen puolestaan mahdottoman söpö pyrkiessään sitkeästi "kielletylle alueelle". Parempaa tätä vuotta sinulle!

  VastaaPoista