keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Kevät tuli jo syksyllä


Unohdin liittää tämän kuvan mukaan illalla. Sireenit on täynnä näitä kauniita nuppuja. En ole ornitologi, enkä botanisti joten en tiedä mitä näille tapahtuu. Paleltuvatko , tuleeko tästä uusia oksia? Onko normaalia vai ei? Syövätkö jotkut eläimet näitä? Kevät sen näyttää.

Ostokiellosta huolimatta kävin huutokaupassa toissa viikolla. Ai ai, ja ihan lamppu löytyi. On jo Peuhussa odotamassa ripustamista olkkariin. Alla alivalottunut lähikuva lampun kahdesta maahisen tyttärestä ja yhdestä pojasta kai.


Tästä kuvasta näkyy paremmin miltä se näyttää. Kuva otettu väliaikaisesta ripustuspaiaksta kotikämpässä.Vien kotiin alla olevan Lisa Johansson-Pape lamppuni joka vaan on ihan väärän mallinen ja ripustan sen ruokapöydän yläpuolelle. Silloin se on oikeassa ympäristössään. Taidan myydä Lokkilamppuni ehkä Huuto.net:ssä. Se on muuten alkuperäistuotanto luvuilta. Se on se pienempi versio. Jos joku on kiinnostunut. Kuvaa ei ole nyt saatavilla.  


6 kommenttia:

 1. Tuon messinkivalaisimen suunnittelija on Paavo Tynell ja siihen kuuluisi oikeasti myös hissimekanismi, huutokaupassa myyty kokonaisuutena melko isoon hintaan. En tiedä mitä tuossa olomuodossa maksanee, itselläni on samanlainen. Terv. Lea P.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei
   Kiitos tästä. Minulle kerrottiin Toorrow's antiqu:Sta että jos ylin osa on ihan suora, se on tynell ja jos se on pyöristetty se on LJ-P. Tutkin lisää.
   En sitä myy missään tapauksessa.

   Poista
  2. Hagelstamin sivuilta löytyy useampiakin Tynell´in lamppukohteita. T. Lea P.

   Poista
  3. Googlasin nyt oikein kunnolla ja saatat olla oikeassa että se onkin Tynell.

   Poista
 2. Titte, kyllä tuo ostamasi lamppu sopii paremmin Peuhuun sekä muotonsa että ihatuttavan kuviointinsa puolesta. Messinkilamppu on erittäin tyylikäs. Se on varmasti paikallaan Helsingissä.

  VastaaPoista